Info NL

Hans Keuls – drums
Ivo Rosbeek – keyboards
Pieter Vermeulen – gitaar
Paul Logister – bas en zang
Ralph Winkler – gitaar en zang

The Rolling Beatles is een spetterende band, waarvan het repertoire bestaat uit nummers van the Beatles en the Rolling Stones. Een unieke combinatie! Het repertoire bestaat uit een dwarsdoorsnede van deze twee legendarische groepen.
Paul Logister neemt het Beatle gedeelte qua leadzang voor zijn rekening en Ralph Winkler als onvervalste Stones-fan, de leadzang van the Rolling Stones.

Tijdens al hun optredens bruist het van enthousiasme en energie. Zonder dat de puurheid en oorsprong van de legendarische nummers verloren gaat, vertolken The Rolling Beatles deze nummers toch op hun geheel eigen wijze.

Een swingende show, gebracht door een stel rasmuzikanten uit het zuiden des lands! Paul, Hans, Pieter, Ralph en Ivo hebben hun sporen al ruimschoots verdiend in de Nederlandse popscene (Rick Nolov, Hans Dulfer, Stereotypes, Zalm Roze, Volumia!, The Crox, Rowwen Heze, Juicy Lucy, De Lotgenoten)

De Beatles en Stones sets worden afgewisseld, soms 4×40 minuten, soms 2×60 minuten, afhankelijk van de opbouw van de avond. Overal waar de band tot nu toe gespeeld heeft, spelen ze de zaal plat en laten een energieke, onuitwisbare muziekliefde achter bij het publiek. Onvervalste rock en mooie ballads, die de meeste muziekliefhebbers kennen, en die vaak enthousiast worden meegezongen.

Een kwaliteitsband voor concerten, feesttenten, zalen en de betere bedrijfsfeesten.